JOHDA TIEDOLLA
NOPEISIIN JA PYSYVIIN TULOKSIIN

Tiedolla johtamisen palvelumme tuottavat nopeita ja pysyviä tuloksia

Nopeat Voitot-palvelumme kestää 4-8 viikkoa ja palvelu alkaa aina analyysillä, joka toteutetaan kehittämällämme Priorit.io-alustalla. Alusta jää teille maksuttomana käyttöön, jonka avulla voitte seurata tuloksia esimerkiksi puolivuosittain. Pystytte jatkossa toteuttaa kehittämistoimet itsenäisesti. Suosittelemme analyysin toteuttamista puolen vuoden välein.

Palvelun vaiheet

1. Prioritio-analyysi

Digitaalinen analyysi kokoaa henkilöstön kokemukset ja johdon käsityksen yrityksen liiketoiminnan tilasta​​.

2. Aktivointi ja osallistaminen

Aktivointivaiheessa yrityksen koko henkilöstö osallistetaan mukaan välittömästi.

3. Priorisointi ja valmistelu

Priorisointi vaiheessa päätetään ja suunnitellaan panos/tuotos-analyysin avulla tärkeimmät kehittämistoimet.

4. Kehittämissprintit

Kehittämissprintit toteutaan ohjastusti ja tuestusti. Nopeitten ja pysyvien tulosten lisäksi tavoitteena on oppia toteuttamaan prosessi omatoimisesti.

Analysointi, kehitystoimenpiteiden priorisointi ja nopeat voitot ovat yrityksen kehittämisessä kriittisiä asioita, ja niihin kannattaa käyttää ulkoisen ammattilaisen apua. Etenkin kehitystoimenpiteiden objektiivinen valinta ja priorisointi ovat onnistuneen kehittämisen pohjana. Luonnollisesti myös toimenpiteiden oikeanlainen a oikeanaikainen jalkautus vaikuttavat merkittävästi lopputulokseen.

Nopein takaisinmaksuaika Nopeat voitot-palvelulle on ollut kaksi viikkoa.

”Soneonin asiantuntijat ovat vähän erilaisia konsultteja kuin mihin yrityksissä on yleensä totuttu. Heidän kokonaisvaltainen lähestymistapansa yrityksen kehittämiseen sekä ihmisläheinen ote asiakkaan kohtaamisessa ovat poikkeuksellisia ominaisuuksia, jotka auttoivat meitä lähtemään ihan uudenlaiselle polulle.”

Antti Hyyryläinen

Toimitusjohtaja, NTcab Oy

Yrityksen kunnon liiketoimintalähtöinen kehittäminen

Johtaminen

Henkilöstön johtamisessa pureudutaan siihen, miten henkilöstö kokee asioiden, yksilöiden ja tiimien johtamisen sujuvan.​ Johdon kannalta taas tarkkaillaan mm. esimiestyön kehittämistä ja -arviointia, sekä palkitsemismalleja.​

Kyvykkyys

Kyvykkyys ratkaisee menestyksen. Ihmisten oikean kyvykkyyden kasvu on juurisyy tehokkuuden paranemiselle. Kyvykkyyden elementit ovat työkyky, osaaminen ja motivaatio.

Tehokkuus

Tehokkuus tuottaa tulokset. Tehokkuudessa on ytimessä tasapainoisuus ja jatkuva parantaminen. Analyysissa tehokkuuden elementit ovat organisaatio, prosessit ja yhteistyö.

Liiketoiminnan kunto (Talous ja asiakkaat)

Taloudessa tarkastellaan miten tavoitteet ja tilat viestitään henkilöstölle sekä kuinka yhtenäistä talousohjaus on esimiesten osalta.​ Asiakkuuksien osalta suunnittelu ja asiakaskokemuksen kehittäminen ovat keskeisiä liikevaihdon kasvun ajureita ja raportissa tarkastellaan miten hyvin näitä kehitetään yrityksessä.

Esimerkkituloksia

2006

perustettu suomalainen perheyritys

4

asiantuntijaa

+80

vuotta kokemusta liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä yli sadassa organisaatiossa

Asiakkaitamme