TIEDOLLA JOHTAMISEN
PALVELUT

Palveluidemme ytimenä on nopea ja tehokas kattavan tiedon kerääminen sekä hyödyntäminen. Saat ainutlaatuista tietoa muun muassa henkilöstön kyvykkyydestä, toiminnan tehokkuudesta, johtamisesta ja yrityskulttuurista. Kerätty tieto jalostetaan sinulle kehittämissprinteiksi, joiden myötä pääset välittömästi liikkeelle ihmisten osallistamisessa ja toiminnan kehittämisessä. Lopputuloksena on tyypillisesti vähintään käyttökatteen parantuminen ja toimivampi työyhteisö. 

 Analyysityökalumme on sinulla käytössä maksutta myös palvelumme toteutuksen, eli voit seurata kehittämisen tuloksia. Näin kehittäminen on jatkuu myös tulevaisuudessa, luonnollisesti saat meidät avuksi myös tuleviin kehitysvaiheisiin.

Nopein takaisinmaksuaika Nopeat voitot -palvelulle on ollut kaksi viikkoa.

 

”Soneonin asiantuntijat ovat vähän erilaisia konsultteja kuin mihin yrityksissä on yleensä totuttu. Heidän kokonaisvaltainen lähestymistapansa yrityksen kehittämiseen sekä ihmisläheinen ote asiakkaan kohtaamisessa ovat poikkeuksellisia ominaisuuksia, jotka auttoivat meitä lähtemään ihan uudenlaiselle polulle.”

Antti Hyyryläinen

Toimitusjohtaja, NTcab Oy

 

Tiedolla johtamisen palvelumme tuottavat nopeita ja pysyviä tuloksia

Analysointi, kehitystoimenpiteiden priorisointi ja nopeat voitot ovat yrityksen kehittämisessä kriittisiä asioita, ja niihin kannattaa käyttää ulkoisen ammattilaisen apua. Etenkin kehitystoimenpiteiden objektiivinen valinta ja priorisointi ovat onnistuneen kehittämisen pohjana. Luonnollisesti myös toimenpiteiden oikeanlainen a oikeanaikainen jalkautus vaikuttavat merkittävästi lopputulokseen.

Muut palvelumme

2006

perustettu suomalainen perheyritys

4

asiantuntijaa

+80

vuotta kokemusta liiketoiminnan johtamisesta ja kehittämisestä yli sadassa organisaatiossa

Asiakkaitamme