Olemme maksanut sinulle analyysin yrityksesi kulttuurin tilasta ja liiketoimintasi kunnosta​

Tieto on yrityksen omaisuutta

Koemme, että tieto yrityksen tilasta kuuluu yritykselle itselleen, siksi haluamme tarjota mahdollisuuden selvittää yrityksesi kulttuurin tilan ja liiketoimintakunnon. Normaalisti analyysi on Nopeat voitot-palvelumme ensimmäinen vaihe, mutta haluamme tarjota lähtötilanne-tiedon maksutta, emme luovuta yhteystietojasi eteenpäin.

Juurisyyt selville

Analyysi mittaa yrityksen kulttuuria ja liiketoiminnan kuntoa poikkeuksellisen kokonaisvaltaisesti. Analyysi jaetaan seuraaviin osa-alueisiin: yrityksen kulttuurin tila, kyvykkyys, tehokkuus, johtaminen, asiakkaat ja talous. Analyysissä saat myös tiedon onko kulttuurinne hajanaiseen, vallankäytöön, yksilölliseen vai aikaansaavaan painottuva.

Analyysi kiinnittyy liiketoimintanne tavoitteisiin

Mitkä ovat tavoitteenne seuraavalle 2-3 vuodelle ja tukeeko yrityksen nykytila tulevaisuuden tavoitteita?

  1. Taloudelliset (liikevaihto, tulos, käyttökate, arvo)
  2. Asiakkaat (määrä, laatu, keskilaskutus)
  3. Henkilöstö (määrä, hyvinvointi, kyvykkyys, tehokkuus)

+ Muita tavoitteita (esim. tuotannolliset)

Kyseessä ei siis ole ns. tavallinen henkilöstökysely, vaan analyysimme antaa teille arvion siitä, voitteko nykytilassa saavuttaa tulevaisuuden tavoitteitanne ja mitä kehittää. Yllä kuvatun lisäksi saatte esimerkiksi ehdotukset tehtäville kehittämistoimenpiteille sekä osoitamme johdon ja henkilöstön mahdolliset näkemyserot yrityksenne tilanteesta.

Helposti ja nopeasti tieto käyttöösi

Määritä vastaajat: Analyysin toteutusta varten yrityksen tai mitattavan tiimin/yksikön koko tulee olla vähintään 10 henkilöä, mielellään mahdollisimman suuri otanta. Tavoiteltu vastausprosentti on 80%.

Jaa linkit: Toimitamme teille kaksi linkkiä, jonka jaatte yrityksenne sisällä esimerkiksi käyttämänne sisäisen viestimen välityksellä tai vaikka tekstiviestinä. Toinen linkeistä on koko henkilöstölle (henkilöstö ja johto) ja toinen on vain johdolle. Kysymyksiä ei tarvitse muokata.

Helppo vastata: Vastaaminen onnistuu helposti kaikilla päätelaitteilla (tietokoneella, tabletilla sekä puhelimella). Vastaamiseen menee n. 4-6 minuuttia, vastaaminen on ajasta ja paikasta riippumaton. Tyypillisesti vastaamiseen annetaan aikaa noin viikko. Kerromme teille, kun haluttu vastaajamäärä on saavutettu tai kaikki ovat vastanneet.

Tehokas purku: Analyysi puretaan etäpalaverissa, jossa esittelemme raportin, johtopäätöksemme sekä kehittämisehdotukset. Analyysin toteuttaminen ei sido mihinkään. 

Varmistamme ennen analyysin toteutusta yrityksen taustat, esimerkiksi henkilöstömäärän ja muut tarvittavat tiedot. 

Tilaa maksuton analyysi täyttämällä alla oleva lomake. Lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.