Levypyörä lähti kehittämään 2017 Soneonin avustamana päivittäisjohtamista koko liiketoimintaprosessissa, myynnistä tuotannon kautta hallintoon. Ensin määritettiin tavoitteet sekä niille mittarit, joiden avulla nähtiin heti hyviä tuloksia mm asiakaspalvelun tulokset paranivat huomattavasti. Tällä hetkellä ollaan vaiheessa, jossa yrityksen prosesseja kehitetään ja tehdään jatkuvaa parantamista, jolla taas päästään parempiin tuloksiin.

“Vuosi takana, tulokset aivan loistavia. Vuosi 2019 alkaa isoilla tavoitteilla - jotka tulevat toteutumaan.” - Jorma Sonninen

Levypyörä Oy on erikoistunut hitaasti liikkuvien työkoneiden vanteiden valmistamiseen sekä teräsrakenteiden suunnitteluun, tuotekehitykseen ja valmistamiseen. Levypyörän toimisto- ja tuotantotilat sijaitsevat Lahden Nastolassa, Etelä-Suomessa. Yritys on osa suomalaista Weckman Steel-konsernia ja yrityksen toimitusjohtajana toimii Lars Ojansuu.